RE-CREATIV
Bine ati venit.

Re - Creativ este un portal de discutii dedicat tuturor celor pasionati de bricolaj, craft, decupaj, modelaj, tricotaj, croset, bijuterii si tot ce inseamna lucru facut de mana ( handmade).
Va invitam sa va alaturati familiei noastre pentru a vedea ceea ce lucram si pentru a ne impartasi din experienta si pasiunile dvs.

Cu drag, Echipa Re-Creativ.

Idei creative pentru produse handmade


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

RE-CREATIV » ADMINISTRATIV » REVISTA RE-CREATIV »  Efecte si senzatii date de pozitionarea nuantelor

Efecte si senzatii date de pozitionarea nuantelor

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Efecte si senzatii date de pozitionarea nuantelor la data de Mier 12 Feb 2014 - 15:52

MNiko

avatar
Admin
Admin
Un articol publicat de Elena(goblen)


Efecte si senzatii date de pozitionarea nuantelor


In functie de locul pe care o anumita nuanta il are pe suprafata unui tablou, impresia produsa este diferita. Astfel, albastrul situat in partea superioara a unui tablou da senzatia de usor, dar situat in partea inferioara a tabloului da senzatia de greu; rosul, in schimb, are caracter invers: situat in partea de sus, pare greu, dar situat in partea de jos ne da senzatia de calm. Daca plasam galbenul in partea de sus a unei lucrari, el pare imponderabil, aerian; plasat in partea de jos, pare „inghesuit”, strivit de celelalte nuante.

Benzile de nuanta plasate orizontal ne dau senzatia de spatiu linistit si calm. Petele sau benzile si verde pur (care in contextul specificat capata o insemnatate optica deosebita).

http://www.mamicreativ.com

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum