RE-CREATIV
Bine ati venit.

Re - Creativ este un portal de discutii dedicat tuturor celor pasionati de bricolaj, craft, decupaj, modelaj, tricotaj, croset, bijuterii si tot ce inseamna lucru facut de mana ( handmade).
Va invitam sa va alaturati familiei noastre pentru a vedea ceea ce lucram si pentru a ne impartasi din experienta si pasiunile dvs.

Cu drag, Echipa Re-Creativ.

Idei creative pentru produse handmade


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

RE-CREATIV » ADMINISTRATIV » REVISTA RE-CREATIV » Ce mostenim de la mama!

Ce mostenim de la mama!

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Ce mostenim de la mama! la data de Joi 26 Feb 2015 - 21:36

MNiko

avatar
Admin
Admin
L-am primit pe mail mai demult:


Știai că nu doar zodia in care te-ai născut, ci și cea a mamei tale iți influențează felul de-a fi? Anumite trăsături de caracter ale celei care te-a adus pe lume trec automat și la tine și se pare că la mijloc e "mâna" astrelor. Citește ca să vezi ce moștenești din zodia mamei tale.

Mama berbec - ocupată și grăbită (21.03-20.04)
Este mereu activă, ocupată cu treburi urgente. Nu-i place să-și răsfețe copiii și preferă să se joace cu ei în aer liber decât să le cumpere jucării scumpe. Vrea ca fiii și fiicele ei să aibă succes în carieră.
Moștenești de la ea: ambiția de a duce la bun sfârșit totul, pasiunea pentru ordine și curățenie.

Mama taur - o fire ocrotitoare (21.04-21.05)

Va pune pe primul loc pacea familiei și căldura căminului. Este protectoare și încearcă să-și țină copiii departe de necazuri, chiar și când aceștia sunt suficient de mari să se descurce singuri.
Moștenești de la ea: sentimentul că trebuie să-i protejezi pe cei dragi, indiferent de prețul pe care-l plătești pentru asta.

Mama gemeni - cea mai bună prietenă (22.05-21.06)

Este sociabilă și foarte plăcută. În relația cu copiii ei va pune accentul întotdeauna pe dialog, nu pe autoritate. Nu va încerca niciodată să le impună anumite reguli, dacă nu discută despre ele și dacă nu află dinainte care sunt dorințele copiilor ei.
Moștenești de la ea: ușurința de a comunica și de a-ți face noi prieteni.

Mama rac - Ca o cloșcă (22.06-22.07)
Își adoră copiii și își petrece tot timpul cu ei, nimic nu contează la fel de mult. Cel mai mic necaz care se abate asupra micuților stârnește în sufletul mamei Rac panică. Va lupta mereu pentru liniștea și pentru fericirea odraslelor sale.
Moștenești de la ea: datoria de a fi alături de familie, indiferent de situație.

Mama leu - dură și ambițioasă (23.07-22.08)

Copiii ei sunt niște minuni. E convinsă că sunt speciali și va țese visuri mari pentru ei. Fiind ambițioasă și exigentă cu sine însăși, mama Leu le va cere odraslelor ei rezultate excelente în tot ceea ce fac.
Moștenești de la ea: ambiția de a încerca mereu să-ți depășești limitele, chiar dacă nu reușești întotdeauna.

Mama fecioară - o inimă fragilă (23.08-22.09)

Face sacrificii, numai să-și vadă copiii fericiți. Nu reușește să fie un sprijin moral puternic pentru ei, deoarece nu are încredere în forțele proprii. Îi învață, totuși, să fie drepți și cinstiți.
Moștenești de la ea: precauția cu care iei orice decizie și tendința de a face totul singură, în gospodărie sau la serviciu.

Mama balanță - partener echilibrat (23.09-22.10)

Este inteligentă, muncitoare și independentă. De mici, copiii ei trebuie să învețe să se descurce singuri, fără prea mare ajutor din partea părinților. Îi lasă să-și aleagă singuri drumul în viață, fără să intervină și să le impună ideile ei.
Moștenești de la ea: spiritul pașnic și răbdarea cu care despici firul în patru.

Mama scorpion - cel mai bun consilier (23.10-21.11)
Își iubește familia, dar simte nevoia să controleze totul, să conducă destinele celorlalți. Va fi un sprijin puternic în adolescență, mai ales pentru copiii înzestrați cu o inteligență vie sau cu un talent aparte.
Moștenești de la ea: tendința de a fi posesiv și ușurința cu care citești caracterul persoanelor din jur.

Mama săgetător - o soră mai mare (22.11-20.12)
Copiii o adoră... Știe atât de bine să-i distreze și să inventeze povești! Responsabilitățile mai grele din familie îi revin întotdeauna tatălui. Mama Săgetător preferă să se joace cu cei mai mici.
Moștenești de la ea: optimismul și bucuria de a profita până și de cele mai simple întâmplări în viață.

Mama capricorn - un model în viață (21.12-20.01)
Rareori își alintă copiii, dar e devotată și îi iubește cu ardoare. Când cumpără ceva pentru ei e în stare să cheltuiască tot salariul ca să le ia tot ce e mai bun. Fiind o fire mai conservatoare, copiii trebuie să-i respecte întru totul sfaturile.
Moștenești de la ea: rigoarea în tot ceea ce faci și atașamentul față de familie.

Mama vărsător - un spirit îndrăzneț (21.01-20.02)
Are simțul umorului și îi învață pe copii să fie deschiși, să vorbească despre orice cu ea. Îi îndeamnă pe cei mici să aibă curaj să-și urmărească visurile. La adolescență, îi lasă să se descurce singuri.
Moștenești de la ea: curajul de a trece cu capul sus peste momentele dureroase și îndrăzneala de a face lucruri inedite.

Mama pești - sensibilă și generoasă (21.02-20.03)

Vrea să le ofere micuților ei tot ceea ce ea nu a avut vreodată, dar așteaptă o răsplată pe măsură. Copiii ei trebuie să fie cei mai buni, să câștige premii și concursuri, iar mai târziu să-și depășească părinții.
Moștenești de la ea: puterea de muncă, hărnicia și ambiția de a-i întrece mereu pe ceilalți.

http://www.mamicreativ.com

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum