RE-CREATIV
Bine ati venit.

Re - Creativ este un portal de discutii dedicat tuturor celor pasionati de bricolaj, craft, decupaj, modelaj, tricotaj, croset, bijuterii si tot ce inseamna lucru facut de mana ( handmade).
Va invitam sa va alaturati familiei noastre pentru a vedea ceea ce lucram si pentru a ne impartasi din experienta si pasiunile dvs.

Cu drag, Echipa Re-Creativ.

Idei creative pentru produse handmade


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

RE-CREATIV » ADMINISTRATIV » REVISTA RE-CREATIV » Vremea Craciunului

Vremea Craciunului

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Vremea Craciunului la data de Mar 24 Noi 2015 - 13:43

Corina

avatar
Admin
Admin
Vremea Craciunului


e un articol mai vechi publicat aici dar care e de actualitate in fiecare an....

Ne îndreptăm cu post, cu spovedanie, cu curățenie spre cea mai frumoasă perioadă din an: sărbătorile de iarnă. Sărbători ce debutează cu Ajunul Crăciunului și se termină cu Sf. Ioan Botezătorul. Sărbători în care ne propunem să fim mai buni, mai cuminți și mai iubitori. De multe ori Crăciunul este prilej de petreceri, de ieșiri în cluburi și vacanțe exotice. Crăciun înseamnă o apropiere mai mare față de familie, de cei dragi sau de cei bătrâni din familie pe care îi ignorăm în restul anului prinși în vârtejul vieții de zi cu zi. E perioada in care uităm de griji, de facturi și să ne bucurăm de dragoste, de atenție și afecțiune.
Crăciunul reprezintă Nașterea lui Iisus, cel ai frumos dar făcut de Dumnezeu oamenilor: iubirea reprezentată prin pruncul Mariei. Pentru că Iisus este iubirea în cea mai pură și frumoasă formă a sa: iubirea pentru toate creațiile lui Dumnezeu de la plante și animale și până la singura creată „după chipul și asemănarea Lui“, omul. Iar pregătirile de Crăciun trebuie făcute cu dragoste, cu bucurie și cu împlinire. Astfel pregătim casă ca să ne primim membrii familiei și prietenii cu drag și să fie un loc în care ne simțim bine împreună. Facem bucate de sărbători pentru ca cei ce ne trec pragul, ca și cei din casa să se simtă răsfățați. Mergem la spovedanie și luăm Sfânta împărtășanie din drag pentru noi înșine dar și ca să fim mai buni, mai blânzi și mai iubitori cu cei din jurul nostru. Pregătim bradul cu drag ca să adunăm toată familia în jurul lui și să ne bucurăm de culorile și luminile sale calde. Darurile puse cu drag, din timp așteaptă să fie descoperite și despachetate sub bradul strălucitor. Cele mai frumoase daruri sunt cele făcute de mâinile noastre, în care am pus dragoste și gânduri bune. O felicitare făcută de un copil pentru mama sa e mai prețioasă decât cel mai scump colier. Dar cel mai frumos dar de Crăciun e familia reunită în jurul bradului împodobit într-un cămin în care domnește dragostea și armonia. Un cămin în care problemele, durerile și neînțelegerile au rămas în anul care tocmai se încheie și ne bucurăm pentru ca aceasta să fie atmosferă în anul care stă să înceapă.
Crăciunul e și vremea bilanțului, vreme în care ne uităm în urmă și analizam ce am făcut bun, ce puteam face mai bun și cu o privire de ansamblu asupra trecutului încercam să ne creionăm viitorul în culori mai vesele, mai plăcute și mai fericite. E vremea când, la țară, tradițiile sunt mai vii ca niciodată, tradiții care cinstesc familia și comunitatea dar și natura. E vremea jocului, a colindatului, a găsirii perechii dar și a slujbelor frumoase în biserică. E vremea când ar trebui să ne facem timp pentru toate. E vremea când trebuie să aducem speranță și dragoste și în sufletele celor care au uitat-o. E vremea când dragostea plutește în aer.

http://www.prima-zi.blogspot.com

2 Re: Vremea Craciunului la data de Vin 4 Dec 2015 - 19:31

Adelina

avatar
Moderator global
Moderator global
Daaa!
Dintotdeauna mi- a plăcut magia Crăciunului, sper din tot sufletul să reușesc să fiu mai bună!
Și mai sper să reușesc să fac măcar o farfuriuță cu turtă cu julfă...parcă nu e sărbătoare fără ea
Îmi place să miroase a plăcintă cu mere și scorțișoară,dulce,acrișoară
Să văd copii veseli,colindând,steluțele luminând în brăduțul din odaie,iar nou,laolaltă, strânși ,în familie!
Nu îmi doresc cadouri,doar sănătate, mie,familiei, prietenilor și să știți ca și voi sunteți incluse, liniște și pace
Dacă nu avem astea, nu avem nimic

3 Re: Vremea Craciunului la data de Vin 4 Dec 2015 - 20:31

Corina

avatar
Admin
Admin
asa e!

http://www.prima-zi.blogspot.com

Continut sponsorizat


Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum